9.11.2016

Materialismionnellisuusbloggaus nro. 1

Alku se on pienikin alku, eikö vaan? Nimittäin kovin suuria määriä emme tavaraa ole meidän häitämme varten vielä hamstranneet, mutta jotain enemmän ja vähemmän tarpeellista on kuitenkin ehtinyt matkaan tarttua!

Kokosin tähän ensimmäiset hääostoksemme selkiyttämään meidän seuraavia hankintojamme, sekä paljastaakseni hieman myös teille millaista koristelua meidän häiltämme voisi olla odotettavissa! 

Ja sehän on esimerkiksi jotakin tällaista, kuten pieni kori, ja vaikkapa juurikin vilteille! Nimittäin täytyyhän elokuisiin häihin ja mahdollisesti viileisiin iltoihin varmuuden vuoksi varautua lämmittävillä huovilla. Ainoa ongelma tässä on vain se, että tähän koriin ei montaa vilttiä mahdu, joten korin käyttötarkoitusta saatamme joutua miettimään hieman uudelleen, kröhöm... 


Häitä varten tehtyihin hankintoihin kuuluu myös mm. kynttilänjalkoja, upea jalallinen tarjoiluvati sekä valokuvakehyksiä. Ja kyllä, ihan aitoja ja oikeita kirppislöytöjä jokaikinen!


Myös meidän häissämme tuunataan lasipurkkeja. Purkkeja on kerätty meillä jo pidemmän aikaa, ja aika mukava kokoelma niistä on jo ehtinyt muodostuakin. Silti olemme valjastaneet niin kaasot kuin anopitkin säästämään lasinkeräykseen lähtevät lasipurkit häitämme varten, eli toivottavasti lisää purnukoita on vielä tulossa!


Lisäksi kaikenmaailman pientä tilpehööriä sanan kaiken kattavimmassa merkityksessään on meille kertynyt. Ilmapalloja, satiininauhaa, glitteriä, paljetteja ja helmiä...


Ja peili!
Ihana, suuri peili!
Peili josta maksoin niinkin paljon kuin en yhtään mitään, sillä tämä on löytö facebookin roskalavalta.
Niin se vaan tosiaan taitaa mennä, että toisen roska on toisen aarre!


Kylläpä iski innostus kun taas näitä ihanuuksia kuvailin! Mutta kuten jo aiemmassa postauksessa mainitsin, on lisää häärompetta jo matkalla, joten lisää materialismionnellisuusbloggauksiakin on luvassa!

4 kommenttia:

  1. Voi miten upeita hankintoja! Etenkin nuo kynttilänjalat ja tarjoiluvati. :)

    VastaaPoista
  2. Täällä olisi lasipurkkeja, jos olisi tarvetta. Ihania juttuja kuvien perusteella kerrakseen ja ihanasti selostettu. Aivan kun eläisin jotain elokuvaa taikka lukisin kirjaa,,, sellainen olo tulee sun ihanista päivityksistä. <3 T: Riffa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei Riffa!
      Kiitos, ihana olet! <3
      Ja voi että, kaikki lasipurkit otetaan kyllä mieluusti ja ILOLLA vastaan!!!!

      Poista