18.11.2016

Pöytänumerot, Part 1

Pöytien koristelu on yksi häiden suurimmista ja näyttävimmistä koristelukohteista. Olimme pidemmän aikaa katselleet ja hakeneet inspiraatiota eri lähteistä omia häitämme ajatellen, sekä miettineet pöytien koristelua meidän tyyliimme sopivaksi. 

Pöytien koristeluun kuuluu monia liikkuvia osia, mutta me päädyimme pohtimaan ensimmäiseksi pöytänumeroiden tyyliä. Emme kumpikaan halunneet pöytiimme minkäänmuotoisia taiteltuja kartonginpaloja ja lopulta hieman toisenlaisia vaihtoehtoja etsiessä alkoivatkin asiat pikkuhiljaa loksahdella paikoilleen... 

Seuraavassa ensin hieman erilaisia pöytänumeroiden tyylejä, ja lopuksi tahdon esitellä teille meidän tulevat pöytänumeromme! 

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *

VALOKUVAKEHYKSET ovat mielestäni upea ja elegantti tapa pöytien numeroimiseen! Tämä olisi voinut aivan hyvin olla myös meidän valintamme, mutta jokin muu vaihtoehto oli kuitenkin vielä ylitse näiden. Mutta kauniita ne ovat, eivätkö olekin? 


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuvakuva

PULLOT ovat hauska ja monimuotoinen numerointitapa.

Pullot voidaan maalata tai koristella minkä väriseksi tai tyyliseksi tahansa, ja vain mielikuvitus on rajana! Lisäksi mikäpä estää hyötykäyttämästä pöytien numeroinnissa käytettäviä pulloja samalla vaikkapa vesipulloina!


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuvakuva

ILMAPALLOT ovat suloinen ja hauska vaihtoehto. Eri tyylisiä ratkaisuja riittää palloissakin niin värin, muodon kuin koonkin suhteen! 



Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuva, kuva ja alarivi: kuva, kuva

GLITTER. Tarvitseeko muuta enää lisätäkään..?


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuva, kuva ja alarivi:kuva, kuva

KIRJAT ovat ihana vaihtoehto! Kirjoilla voidaan saada aikaiseksi lähestulkoon millainen tyyli tahansa! Ja jokin niissä vain niin kovasti viehättää!



Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuva, kuva

HEDELMÄT ovat mielestäni aivan loistava valinta! Pirteä, värikäs, eikä liian tavanomainen! Lisäksi erilaisia vaihtoehtojakin on riittämiin!  


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuvakuva

PUU on upea elementti myös pöytien koristelussa. Lisäksi vaihtoehtoja on jälleen melko rajattomasti, sillä puusta on mahdollista saada miltei mitä vain!


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuvakuva

PEILIT ovat kaunis ja elegantti valinta.

Meidän valinta.

Tässä alkuun hieman ihania inspiraatiokuvia...


Kuvat vasemmalta oikealle, ylärivi: kuvakuva ja alarivi: kuvakuva

... ja tässä meidän tulevat pöytänumeromme! I must say I'm in love.


Mutta tämän enempää en näistä tällä erää kuitenkaan vielä paljasta. Seuraava askel on miettiä kuinka pöydät sitten oikein numeroidaan, ja siitä aiheesta jatketaankin sitten postauksessa nro. 2! 

6 kommenttia:

  1. Onpas kivan näköiset nuo teidän peilit, tulee varmasti todella hienot pöytänumerot! Meillä on itse asiassa tämä(kin) aihe vielä ihan täysin kysymysmerkki, vaihtoehtoja on ihan liikaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Ei tämä nyt ihan niitä häiden tärkeimpiä asioita ole, mutta tässä päättämättömyyden tuskassa kun jokin asia loksahtaa paikoilleen ja tuntuu oikealta se on pakko toteuttaa heti, ha ha!! :D

      Poista
  2. Ihana postaus, tosi nätisti laitettu esille paljon kivoja ideoita :) Etenkin noi ilmapallot jäi mieleen, upee ratkasu olis! Meille tulee hopeaglitteriset pöytänumerot, on tehtyinä jo ja sopii meidän teemaan oikein hyvin :)

    Maiju/unelmiajahaahommia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!! :) Ilmapallot oli mullakin korkealla vaihtoehtoja läpikäydessä, mutta nuo peilit vei voiton... :)

      Kävin muuten lukemassa blogiasi, ja ihana blogi onkin, teidän häävärit samoin! :)

      Poista
  3. Meillä ei olla vielä edes tutustuttu vaihtoehtoihin :D Pitää jossain vaiheessa alkaa miettiä asiaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja se tuskin haittaa mitään, ne ehtii varmasti kyllä! :)
      Täytyy nyt myöntää että olen täällä usein naureskellut itsekseni, että kyllä minäkin hyvän kohteen löysin jolla häitä alkaa toteuttamaan... ihan kuin nuo pöytänumerot se tärkein juttu olisi!! :D

      Poista