24.12.2016

Joulun merkitys

Joulu on minulle ehdottomasti vuoden tärkein aika. Se merkitsee monenlaisia valmisteluita, hyväntahtoisia pieniä salaisuuksia, lahjapapereiden rapinaa, erilaisia joulun tuoksuja, mutta ennen kaikkea se merkitsee yhdessäoloa.

Elämämme on niin kovin kiireistä, ja arjen keskellä on helppo unohtaa jakaa aikaansa oikein. Jouluna kiireet kuitenkin päättyvät ja pitkän uurastuksen jälkeen saan jälleen joulun merkeissä keskittyä antamaan aikaani rakkaimmilleni. Hiljennyn, siirrän kaiken muun syrjään keskittyen vain niihin ihmisiin joiden kanssa saan joulua viettää, ja kiitän hiljaa mielessäni siitä kuinka sain taas yhden vuoden lisää kaikkien rakkaideni ympäröimänä.

Tämä joulu on kuitenkin hieman erilainen, emmekä ole saaneet viettää aikaa läheistemme kanssa, sillä olemme sairastaneet koko joulun ajan, eikä loppua näy. Mutta silti olen kiitollinen. Kiitollinen niistä ihmisistä, jotka muistavat meitä siitä huolimatta ettemme kyenneet viettämään tätä joulua yhdessä. Ja kiitollinen Kristianista, joka järjesti joulun tänne meidän omaan kotiimme, kun emme kykene täältä poistumaankaan. Niinpä perinteistä poiketen tänä jouluna me syödään laatikoita ja kinkkuja kotona, peiton alla, sängyssä maaten!

Eli. Joulu kotona kahdestaan Kristianin kanssa, kaikki muut rakkaat mielessä.
Voisi meidän asiat huomattavasti huonomminkin olla ❤️


Hyvää joulua, ja iloitkaa joulunajasta sekä rakkaidenne seurasta ❤️ 


Ps. Suurella äänivyöryllä (heh heh) sukunimiäänestyksen voittoon kiilasi Niina Häkkinen, ja kyllä - samoilla linjoilla ollaan täälläkin... Sitä paitsi, onhan tässä vielä reilut seitsemän kuukautta aikaa nimen vaihtumiseen, ja sen jälkeen koko loppuelämä aikaa totuttautua uuteen nimeen! 

Niina Häkkinen. 
Kyllä. Päivä päivältä se vaan kuulostaa oikeammalta ❤️

2 kommenttia:

  1. Niina Häkkinen kuulostaa hyvältä nimeltä. Ja kuten itsekin sanoit, etköhän kerkeä tottua vähintään 7 kuukaudessa uuteen nimeen! :)

    VastaaPoista