9.1.2017

Häädieetti - lipsumisen aikakausi on ohi (heti huomenna)

Suklaata, suklaata ja suklaata.
Siinä noin 75% mun viime aikojen ravinnosta.
Mutta uskokaapa vaan, vaaka näyttää siitä huolimatta aina vaan pienempiä lukemia!

Edellisistä häädieettikuulumisista on aikaa 12 viikkoa. Kuluneen vuoden viimeiset viikot sekä uuden vuoden ensimmäiset päivät olivat aika kiireiset ja kiireiden lisäksi aikaa kului paljon jalkakipuja parannellen ja sängynpohjalla sairastaen, ja tulipa tietoomme suru-uutisiakin. Niinpä liikunta, terveellinen ruokavalio ja minä emme kulkeneet loppu vuotta emmekä vuoden 2017 ensimmäisiä päiviä ihan niin tiiviisti yhdessä kuin syksymmällä, mutta toiveissani on, että asiat muuttuisivat nyt kun viimein alan saada itseni sairasteluiden jäljiltä takaisin kuntoon, ja hiljakseen elämän muutenkin alkaessa palailla takaisin normaalimpaan rytmiinsä.


Mutta vaikka viimeiset 12 viikkoa ovat tosiaan olleet suurta lipsumisen aikakautta suklaineen kaikkineen näyttää vaaka todellakin pienempiä lukemia kuin aiemmin. Ei paljoa, mutta kuitenkin. Pääasia kai on että numerot ovat pienemmät eivätkä samat tai suuremmat! Tällä hetkellä pudotettujen kilojen määrä on yhteensä 15. Joku aika sitten siirsimme urheiluseuramme kahvakuulia ja painoja paikasta A paikkaan B, ja siinä niitä 6:n kilon kuulia edestakaisin kantaessani hihittelin itsekseni kuinka hassua ajatella kantaneensa niin suurta kilomäärää matkassaan niin monta vuotta, kun käsissä kannettuina ne tuntuivat paljon raskaammilta...


Mutta nuo sieltä täältä ympäri kroppaa kadonneet 15 kiloa tarkoittavat keventyneen mielen ja olemuksen lisäksi myös sitä, että mahdunpa nykyään vuosia sitten ostettuun "motivaatio-mekkoonikin"!!!  (Ja niin  mulla on taas hyvä syy ostaa uusi mekkouudeksi motivaatioksi, ha haa! (Ylempi kuva on muuten otettu vastikään juhlittujen kaasoni häiden jälkimainingeissa ❤️)


 

Mutta. Viime viikkojen tehottomuudesta huolimatta tavoitteita kohti siis kuitenkin edetään. Matkaa mielikuvissani asettamaani hyväksyttävään hääkuntoon on tosin vielä jäljellä, joten noin 10 kiloa olisi tarkoitus vielä saada irti tästä kropasta... Positiivisuus kunniaan: yli puolenvälin siis ollaan, wohoo!

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavan työn olet kyllä jo tehnyt kun noin paljon olet yhteensä pudottanut! Tsemppiä jatkoon! :)

    VastaaPoista