8.4.2017

Ja niin he saivat bändinsä!

Maaliskuisessa Ensimmäinen bridezilla-moment..? -postauksessa avauduin kuinka olimme ärsyyntyneet siihen, ettei palveluntuottajlle lähettämiimme yhteydenottoihin vastattu, ja yksi näistä palveluntuottajaryhmistä olivat bändit. Sen syvemmälle tähän aiheeseen tällä kertaa uppoutumatta vain totean, että vastoinkäymisistä ja vaikeuksista huolimatta asiat todella voivat kääntyä parhain päin!

Olimme Kristianin kanssa häiden suunnittelun alusta saakka yhtä mieltä siitä, että livemusiikki olisi sellainen asia, jonka me molemmat häihimme haluaisimme. Olen kertonut esimerkiksi Ensimmäiset varaukset -postauksessa, että häitämme juhlitaan vanhalla tanssilavalla, jolloin jo paikkansa puolesta livemusiikki olisi täydellinen ratkaisu, eikä musiikin soittaminen esimerkiksi spotifysta voisi mitenkään luoda juhlapaikallemme sen ansaitsemaa tunnelmaa. Olen ollut monissa bändittömissä häissä, joissa jokaisessa tunnelma on ollut aivan huipussaan täysin bändin puuttumisesta riippumatta - mutta yksiäkään näistä häistä ei ole vietetty tanssilavalla. Olen ollut todistamassa kuinka hääpäivän ja sen illan saa ilman bändiäkin todella toimivaksi, hauskaksi, viihdyttäväksi ja ikimuistoiseksi, mutta minulle tanssilava luo automaattisesti jonkilaisen valmiin mielleyhtymän livemusiikin läsnäolosta, ja siksi se oli niin minulle kuin Kristianillekin tärkeä asia.

Mutta mistä tuon bändin löytäisimme? Bändivirityksiä meillä oli ehtinyt olla vähän suuntaan jos toiseenkin, mutta yksikään näistä virityksistä ei tuntunut täysin oikealta. Useampikin bändi olisi ollut hyvä, mutta koska se lohkaisee hääbudjetistamme varsin suuren osan emme halunneet tyytyä pelkkään hyvään. Sen oli oltava jotain parempaa. 

Viikkojen kuluessa olin alkanut jo valmistaa itseäni siihen, että häidemme musiikki soitettaisiin kokonaisuudessaan häätänssiamme myöten spotifysta, vaikka ajatus tuntuikin kaikin puolin todella kurjalta. Olin käynyt ahkerasti läpi eri ohjelmatoimistojen listoja, nettikeskusteluja sekä ystävien kokemuksia ja suosituksia, mutta sitä sopivaa bändiä ei tuntunut olevan olemassakaan, ja koko musiikkiasia alkoi tuntua turhauttavalta ja ajan haaskaamiselta. Silti yhä edelleen puheet bändistä vilahtelivat säännöllisesti hääaiheisissa keskusteluissamme, ja niin päätin vielä yrittää. Avasin läppärin ja kävin jälleen kerran läpi jo selatut ohjelmatoimistojen listat sekä muut jo varsin tutuiksi tulleet sivustot, joilta sopivaa bändiä olin tottunut etsimään. Klikkailin ja klikkailin, kunnes viimein päädyin sellaiseen keskusteluun, jossa mainittiin bändi, joka ei omissa etsinnöissäni ollut onnistunut vielä kertaakaan tulemaan vastaan. Googlasin sen, ja päädyin heidän sivuilleen. Kuului klikkaus, treenikämpällä nauhoitettu pätkä pyörähti käyntiin - ja minä olin myyty. 

Kun Kristian saapui töistä kotiin painoin nauhoituksen uudelleen käyntiin, ja odotin millaisen reaktion se hänessä aiheuttaisi. Musiikin soidessa katselin Kristianin ilmeitä ja odotin. Ensin vasen jalka alkoi vipattaa, sitten pää alkoi nyökyttää, ja lopulta kuului hyväksyvä naurahdus! Olimme viimein löytäneet meitä molempia yhtä suuresti miellyttävän bändin, hurraa! Mutta valitettavasti sepä ei yksin tietenkään riitä. Häihimme oli vain neljä kuukautta aikaa, joten olisiko tämä, tai ylipäätänsä yksikään bändi enää vapaa? Ja mikä olisikaan haluamamme bändin hinta? 

Siltä istumalta lähetin sähköpostin, pistin sormeni ristiin ja toivoin että bändi olisi vapaa ja meidän budjettiimme sopivan hintainen! Valmistauduin saamaan meille ei-toivotun vastauksen tai jopa jäämään täysin vaille vastausta, mutta ennen kuin tuntiakaan viestini lähettämisestä oli kulunut kuului tuttu ääni ja sähköpostilaatikkooni kilahti uusi viesti. Klikkasin postin auki, luin sen, ja mitäpä arvelette bändin meille vastanneen..? 

Tuntuu aivan huikealta saada sanoa, että vihdoinkin meillä on bändi!!!

Bändi, joka soittaa musiikkia perinteisestä tanssimusiikista iskelmän kautta uusimpiin hitteihin!
Bändi, joka ottaa myös meidät huomioon!
Ja bändi, joka herättää vanhan tanssilavan vielä kerran oikeasti eloon!!!

Bändi, jonka nimi on PALLOMERI! 

Tästä pääset bändin kotisivuille, joilta löydät niin postauksessa mainitun nauhan kuin linkin bändin YouTubessa olevaan promovideoonkin!

Ja niin. Kuka tietää, ehkäpä meidän oli tarkoituskin joutua odottamaan bändin löytymistä näin pitkään juuri sen vuoksi, että se oikea bändi odotti koko ajan löytymistään niiden kahden aiemmin kokeilemattoman klikkauksen päässä! 



2 kommenttia:

  1. Ihanaa siis taas yksi huoli vähemmän !!!! Innolla odotan osiota kun soittelut alkaa. Ensinäkin tuohon tanssilava/hääpaikkaan liittyy paljon muistoja ajalta kun kesäisin siellä tanssittiin. Prinssiuljasta etsittiin ja hauskaa pidettiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ja ISO huoli! Ja juuri sen takia, että monella on sieltä muistoja onkin niin ihana saada herättää se vielä kerran livemusiikilla eloon! <3

      Poista