5.5.2017

Tj 99 ja iltakengät

Häihin jäljellä olevien päivien lukumäärä on enää vain kaksinumeroinen!!!!!
Sitä suuremmalla syyllä häiden järjestelyn suhteen on pistetty nyt kaasu pohjaan, ja posti syytää paketteja toisensa perään sen minkä ehtii samalla kun kotimme on vuorattu täyteen jos jonkinlaista DIY-projektin poikasta. Näiden projektien valmistumista odotellessa seuraavaksi esittelyvuoron saavat kengät, jotka vaihtuvat jalkaani hääpäivän illaksi. 

Alttarille haluan ehdottomasti astella korkokengät jalassa, se on selvä. Mutta koska juhlapaikkanamme toimivan tanssilavan ympäristö on yhtä suurta nurmikenttää voisi korkokengillä koko illan kulkeminen jossakin vaiheessa kostautua pahemman kerran ja hääpukuni saattaisi saada maanpinnasta hieman uutta väriä itseensä, tai vähintään joka askeleella hermoja kiristävä korkojen nurmeen uppoaminen alkaisi ärsyttää. Lisäksi vaikka koroista hurjan paljon pidänkin melkoisen mukavuudenhaluisena ihmisenä haluan kuitenkin vaihtaa illaksi korottomiin, helppoihin kenkiin, joilla on helppo tanssia! 

Näiden helppojen kenkien etsiminen on ollut haastavaa, ja haasteet ovat olleet jälleen sitä lajia, jossa päättämättömyys näyttelee pääosaa. Välillä etsinnässä ovat olleet ballerinat, toisinaan mieleni teki tennareita ja aika ajoin haaveilin myös esimerkiksi loafereista. Samoin suurta valinnanvaikeutta aiheutti se olisivatko kengät minkä tyyliset, eli haluaisinko ennemmin esimerkiksi hauskat eripariset pupukengät vai glitteröidyt tai jollain persoonallisella tavalla koristetut näyttävät kengät vai kengät, jotka eivät juurikaan kiinnitä huomiota tai kerää katseita.

Yhdet löytämistäni vaihtoehdoista eivät tuntuneet jättävän minua rauhaan, vaan palasivat aina mieleeni kun ajattelin aihetta. Viikosta toiseen, tai oikeastaan jopa kuukaudesta toiseen ne kummittelivat mielessäni, joten eikö silloin voisi kuvitella olevansa aika varma siitä, että tällöin kengät varmasti ovat myös mieluisat?! Niinpä menin, ja tilasin ne. Enkä katunut.

Tässä ne ovat, minun iltakenkäni. 


Ps. Jääkiekon MM-kisat alkavat tänään, jihuu! Sohvaperunaviikot ovat täällä! 

6 kommenttia:

  1. Vau, onpa kivat! Saako udella, että mistä nämä ihanuudet löytyi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja saa toki udella! Eli kengät löysin ebaysta - yllätys, heh - ja linkki vastaavanlaisiin löytyy tästä: http://www.ebay.com/itm/us-Ladies-Flower-Pearls-Ankle-Strap-Low-FLAT-T-STRAP-Thong-Summer-Sandals-Size-9-/382049491164?var=&hash=item58f3ec98dc:m:m_pdU3MSYi1H1NSqsAoL0Bg

      Ja vaikka kovin pitkäikäisistä kengistä tuskin valitettavasti on kyse, niin todella mukavat ne on jalassakin, aivan kun ei kenkiä olisikaan! :)

      Poista