28.12.2017

Kristianin aamu

Huomio! 
Tämä postaus perustuu valokuvaajalta saamiimme kuviin sekä sulhasen omiin kertomuksiin edellisen illan sekä itse hääaamun kulusta! Allekirjoittaneella ei siis ole pienintäkään osaa eikä arpaa tämän postauksen juoneen :D

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kristian heräsi hääpäivämme aamuun Uuraisilla asuvan isänsä Harrin luota - ja valokuvaajamme Mikon täydestä unesta herättämänä. Onneksi pommiin nukkumisesta huolimatta aikaa aamuvalmisteluihin oli runsaasti eikä näin ollen matkaan tarvinnut kuitenkaan lähteä take away-kahvi kourassa ja automatkalla päälle pukien, vaan reilusti varattua aikaa riitti myös pienen univajeen korjaamiseen.


Mahtoi muuten olla kuvaajalla jännät paikat, kun saapuessaan sovittuun osoitteeseen oli ovella sulhasen sijaan vastassa pienenpieni seefferi, joka toivotti Mikon tervetulleeksi ja pisti työpäivän ryminällä käyntiin! Mutta uskallanpa väittää, ettei päivän starttaaminen äkkiheräämisestä johtuen ollut yhtään sen helpompaa Kristianillakaan, nimittäin kuvitellapa hääpäivän aamuna heräävänsä siihen, että alakerrassa mesoava seefferi tekee tuttavuutta kuvaajaan, joka on tullut kuvaamaan sinua ja sinun aamusi valmistautumista ja kävelet suoraan sängystä kameran eteen kuvattavaksi. Onneksi tämä ei tapahtunut minulle, sillä en ehkä olisi osannut ottaa sitä yhtä hyvin kuin Kristian hetkellisestä shokista havahduttuaan!

Tämä aamun varsin toiminnallinen käynnistyminen taisi ilmeisesti tarttua myös Mikkoon, joka onnistui kaiken päälle hönkäisemään vielä kahvitkin nenäänsä.


Kristianin, Harrin ja Mikon lisäksi näiden häiden sulhasen hääpäivän aamua töhöttivät Kristianin äitipuoli Kristiina, kummisetä Kimmo, bestman ja pikkuveli Aku sekä hänen tyttöystävänsä Jenna,  ystävämme Tommi sekä Kristianin työkaveri ja autokuskimme Joni.



Itselleni aamuksi varaama kampaaja-meikkaaja olisi tarvittaessa pystynyt hoitamaan myös Kristianin päivän lookin, mutta Kristian halusi laittaa hiuksensa itse. Ja tässäpä siitä taidonnäytettä!

Nämä hääkuvat saatuamme katselin, että hyvin näyttää Kristianilta sujuvan myös silittäminen ja sitäpä hän onkin ilokseen saanut kotona näiden kuvien ottamisen jälkeen sitten tehdäkin! Että Mikolle terveisiä ja kiitos kuvista! Kristian harmittelee, että paita olisi pitänyt silittää jo edellisenä iltana kameroilta piilossa, mutta no can do!




Lopulta on pukeutumisen aika.






Kravatin solmiminen ja taskuliinan taittelu olivat pukeutumisen vaiheita, joissa Kristian omien sanojensa mukaan mielellään turvautui apuun - ja onneksi paikalla oli Tommi, jolta molemmat tehtävät sujuivat mallikkaasti.





Psst! Tämä alla oleva kuva on yksi ehdottomia hääkuvasuosikkejani! Tämä komea mies tässä, hän on minun!


Ja lopulta sulhanen on valmis!

Sulhasen lisäksi myös hääauto on (melkein) valmis, samoin hääautonkuljettajamme on valmis - eli on aika lähteä kohti First look-kuvauksia!


Mutta ennen First lookkia kurkataan vielä millainen minun hääaamuni oli, joten morsiamen aamusta seuraavassa postauksessa!

Kuvat: VMS / Mikko Suutala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti